Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Eosstraat 7 I in Amsterdam 1076 DK

Eosstraat 7 I

1076 DK Amsterdam
Vraagprijs € 390.000,- k.k.

Omschrijving

Leuk en royaal 3-kamer (voormalig 4-kamer) appartement met balkon en eigen entree gelegen op de 1e verdieping in Amsterdam-Zuid.

De oppervlakte van het appartement is circa 79 m2 en heeft een woonkamer met een zij-/slaapkamer, slaapkamer met balkon en toegang tot badkamer, woonkeuken en separaat toilet. Indien gewenst kan men van de woonkeuken weer een keuken en kamer maken; het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

Pauline Sweers

Omschrijving

Leuk en royaal 3-kamer (voormalig 4-kamer) appartement met balkon en eigen entree gelegen op de 1e verdieping in Amsterdam-Zuid.

De oppervlakte van het appartement is circa 79 m2 en heeft een woonkamer met een zij-/slaapkamer, slaapkamer met balkon en toegang tot badkamer, woonkeuken en separaat toilet. Indien gewenst kan men van de woonkeuken weer een keuken en kamer maken; het kozijn is aanwezig.

Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt en ligt op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion en het vernieuwde Stadionplein. Ook het Vondelpark, station Zuid WTC (1 halte naar Schiphol) en het Amsterdamse Bos zijn met circa 5 minuten fietsen bereikbaar.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht aan het Stadionplein welke is ontwikkeld tot een stadsplein met diverse winkels en horeca, een hotel en een culinair museum. Zo vindt u hier onder andere een Albert Heijn, de bakker en een vis- en bloemenzaak. Ook aan de nabijgelegen Amstelveenseweg zijn vele leuke restaurants en cafés te vinden.

Indeling:
Gemeenschappelijke portiekopgang met eigen entreedeur naar appartement op 1e verdieping. Tochtportaal met garderobe. Hal met ruime opbergkast, separaat toilet en toegang tot woonkamer met een zij-/slaapkamer (authentieke schuifdeuren met glas in lood). De zij-/slaapkamer heeft tevens een toegangsdeur vanuit de hal. Royale slaapkamer met aangrenzend balkon (ligging zuid/zuid-oost) en toegang tot badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en boiler. Woonkeuken met openslaande deuren naar twee Franse balkons en uitzicht over de binnentuin.

VVE:
Vereniging van Eigenaars Eosstraat 7-9 en Hestiastraat 59-77 (oneven) te Amsterdam waarvan het beheer door een professionele beheerder wordt uitgevoerd. De maandelijkse bijdrage aan servicekosten is € 114,05.

Erfpacht:
Het complex (bouwjaar ca 1928) is gelegen op erfpachtgrond. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 (5-jaarijkse aanpassing van canon) vastgesteld door de Gemeenteraad van Amsterdam zijn van toepassing. De canon over de periode 1 december 2017 tot 1 juni 2018 bedraagt € 383,90. De einddatum van het tijdvak van het erfpachtrecht is 31 mei 2052.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer als ook uitvalswegen. Diverse haltes van tram- en buslijnen zijn op loopafstand gelegen. Via de S108 is de ringweg A10 snel te bereiken

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie van de site gemeente Amsterdam geldt er per 1 december 2017 geen wachtlijst voor Zuid 2.2 en kan men twee parkeervergunningen per adres verkrijgen. Voor een laatste up date verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping, plaatselijk bekend te Amsterdam als Eosstraat 7-I (voorheen Stadionstraat 7-I). Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AC, complexaanduiding 1110-A, appartementsindex 2. Uitmakende het tien/vijfhonderd derde aandeel in de gemeenschap bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van dertien percelen grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Stadionstraat (thans Eosstraat).

Notaris:
Door verkoper is Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen (notaris mr. M.E. Amson) aangewezen als notariskantoor voor de afhandeling van deze verkoop.

Overig:
Ouderdomsclausule is van toepassing.


Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 78,7 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 4,3 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m²


Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend (notariskantoor in Amsterdam of zeer nabije omgeving). Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 390.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 114,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement tussenverdieping Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 79 m² Inhoud 249 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Moederhaard Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren, parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk, Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 114,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Frans balkon Ja Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AC Perceelnummer 1110 Index A2 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 767,80 per jaar
Route van naar Eosstraat 7 I, 1076 DK Amsterdam

Doorsturen

Aanbod

 
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.