Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Sara Burgerhartstraat 12 Iii in Amsterdam 1055 KX

Sara Burgerhartstraat 12 III

1055 KX Amsterdam
Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim en licht 5-kamerappartement met een ‘wijds’ uitzicht, gelegen in het populaire stadsdeel Bos en Lommer, Amsterdam West.

Het appartement met een oppervlakte van ca 84m² is gelegen op de derde, tevens bovenste, verdieping van een blok goed onderhouden panden (1950). Het appartement omvat een woonkamer, keuken, badkamer, zowel separaat toilet als douche en 4 slaapkamers. Tevens...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 84 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Pauline Sweers

Omschrijving

Ruim en licht 5-kamerappartement met een ‘wijds’ uitzicht, gelegen in het populaire stadsdeel Bos en Lommer, Amsterdam West.

Het appartement met een oppervlakte van ca 84m² is gelegen op de derde, tevens bovenste, verdieping van een blok goed onderhouden panden (1950). Het appartement omvat een woonkamer, keuken, badkamer, zowel separaat toilet als douche en 4 slaapkamers. Tevens beschikt het appartement over 2 balkons en 2 bergingen van ca 7m² (IV) en ca 11m² (BG).

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u - in het liefkozend genoemde ‘BoLo’ - terecht voor een divers winkelaanbod aan de Bos en Lommerweg. Ook winkelcentrum Bos en Lommerplein is nabij het appartement gelegen. Naast het gevarieerde aanbod van supermarkt tot woonwinkeltjes zijn er ook volop gezellige restaurantjes in de buurt te vinden.

Voor ontspanning en sport kunt u naar het dichtbij gelegen Westerpark en het Erasmuspark. Met ca 10 minuten fietsen sta je in de Jordaan. En ook zijn er diverse scholen en kinderopvang in de nabije omgeving.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met trappenhuis en toegang tot de bergingen in de onderbouw. Entreedeur op 3e verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast en garderobe. Dichte keuken met toegang tot balkon (ochtendzon). Badkamer met wastafel en opstelplaats voor wasmachine. Separate douche en separaat toilet. Woonkamer met vaste kast en uitzicht over plantsoentje. Twee slaapkamers aan straatzijde met vaste kasten en toegang tot balkon (middagzon). Twee slaapkamers aan de achterzijde. Het appartement beschikt over een tweetal bergingen waarvan een berging boven het appartement en een berging in de onderbouw.

Indien gewenst kan men de wand tussen de woonkamer en (slaap-)kamer verwijderen waardoor een zeer royale woonkamer met toegang tot balkon wordt gecreëerd.

VVE:
Vereniging Van Eigenaars Sara Burgerhartstraat 4 tot en met 76 (even nummers) en Wiltzanghlaan 6 tot en met 8 (even nummers) te Amsterdam, waarvan het beheer door een professionele beheerder wordt uitgevoerd. De maandelijkse bijdrage aan servicekosten is € 141,58.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot en met 15 oktober 2059.
De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 vastgesteld door de Gemeenteraad van Amsterdam zijn van toepassing.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer als ook uitvalswegen. Diverse haltes van tram- en buslijnen zijn op loopafstand gelegen. Station Sloterdijk is ca 5 minuten fietsen. Via de S103 is de ringweg A10 te bereiken

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie van de site gemeente Amsterdam geldt er per 3 januari 2018 geen wachtlijst voor Bos en Lommer 1.1. Voor een laatste up date verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
a.) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met twee balkons, gelegen op de derde verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Sara Burgerhartstraat 12-III te (1055 KX) Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie N, complexaanduiding 638-A, appartementsindexnummer 124, uitmakende het drieëntachtig/twaalfduizend negenhonderdste (83/12.900e) onverdeelde aandeel in de gemeenschap,

b.) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging, gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie N, complexaanduiding 638-A, appartementsindexnummer 167, uitmakende het acht/twaalfduizend negenhonderdste (8/12.900e) onverdeelde aandeel in de onder a. genoemde gemeenschap,

c.) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging, gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sectie N, complexaanduiding 638-A, appartementsindexnummer 210, uitmakende het elf/twaalfduizend negenhonderdste (11/12.900e) onverdeelde aandeel in de onder a. genoemde gemeenschap.

Overig:
Niet bewoners clausule is van toepassing.


Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 83,9 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouw gebonden buitenruimte (totaal) ca. 7,1 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 10,6 m² en ca. 6,7 m²


Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 365.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 141,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode 1945-1959 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 84 m² Inhoud 249 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 141,00 Kadastrale gegevens Gemeente sloten Sectie N Perceelnummer 638 Index 124 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2059-10-15 Kadastrale gegevens Gemeente sloten Sectie N Perceelnummer 638 Index 167 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2059-10-15 Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie N Perceelnummer 638 Index 210 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2059-10-15
Route van naar Sara Burgerhartstraat 12 III, 1055 KX Amsterdam

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.