Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Nijenrodeweg 914 in Amsterdam 1081 BK

Van Nijenrodeweg 914

1081 BK Amsterdam
€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de Van Nijenrodeweg in Amsterdam Zuid (Buitenveldert) mogen wij een CASCO woonhuis, type drive-inwoning aanbieden. Het woonhuis (1963) heeft een oppervlakte van ca 159 m² met een tuin van ca 60 m² en (voormalige) inpandige garage ca 15 m².

Geheel naar eigen smaak en wensen kan het woonhuis worden afgewerkt. Aanwezig zijn de aansluitpunten voor elektra, aan- en afvoeren...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 174 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Verkopende makelaar

Pauline Sweers

Omschrijving

Aan de Van Nijenrodeweg in Amsterdam Zuid (Buitenveldert) mogen wij een CASCO woonhuis, type drive-inwoning aanbieden. Het woonhuis (1963) heeft een oppervlakte van ca 159 m² met een tuin van ca 60 m² en (voormalige) inpandige garage ca 15 m².

Geheel naar eigen smaak en wensen kan het woonhuis worden afgewerkt. Aanwezig zijn de aansluitpunten voor elektra, aan- en afvoeren (keuken/sanitair) evenals nieuwe radiatoren op 2e verdieping. De oorspronkelijke woonkamer, alsmede een kamer op de 2e verdieping zijn voorzien van houten vloerdelen; in deze ruimten zijn de wanden deels voorzien van strak stucwerk.

Aan de voor en achterzijde van het woonhuis zijn op de 1e en 2e verdieping in 2017 nieuwe aluminium puien met dubbele beglazing aangebracht. Het laatste deel aan de voorzijde (1e verdieping) zal in maart 2018 worden geplaatst.

Het woonhuis is gesitueerd in een ‘groene’ en rustige wijk nabij het Amsterdamse Bos, tussen Bolestein en de Van der Boechorststraat en heeft een gunstig ligging ten opzichte van diverse basisscholen, de Zuidas en Amstelveen, evenals de Vrije Universiteit Amsterdam en het VU medisch centrum.
Recreëren en sporten kan men in en rondom het Olympisch Stadion, Sporthallen Zuid en in het op enkele minuten loopafstand gelegen Amsterdamse Bos en Spa Zuiver.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar winkelcentrum Rooswijck of iets verder naar het ‘Gelderlandplein’ met o.a. AH en Marqt, delicatessenzaken, parfumeries, kledingwinkels en diverse horecagelegenheden.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trap naar 1e verdieping, separaat toilet en toegang tot de (voormalige) inpandige garage en overig vertrek op de begane grond. Middels twee deuren heeft men toegang tot de op het Zuiden gelegen tuin.
1e verdieping: aansluitpunten voor elektra en keuken, voormalige woonkamer met schuifpui en buitentrap naar tuin. Separate toiletruimte. Overloop met trap naar 2e verdieping.
2e verdieping: aansluitpunten voor elektra en sanitair (voormalige badkamer), drietal (slaap-)kamers waarvan de kamer aan de achterzijde de beschikking heeft over een balkon (zuid). Separate toiletruimte.

Erfpacht:
Het woonhuis is gelegen op erfpachtgrond. De canon over de periode 16 maart tot 16 september 2018 bedraagt € 134,55. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 vastgesteld door de Gemeenteraad van Amsterdam zijn van toepassing. Expiratiedatum recht 15 maart 2036.

Bereikbaarheid:
Goed gelegen ten opzichte van Ringweg A10 (s108/s109), Station Amsterdam Zuid WTC/Zuid (Schiphol is slechts 1 treinhalte verder) en de RAI. Ook Amsterdam-Centrum en Amstelveen zijn makkelijk bereikbaar middels eigen- en openbaar vervoer (stadsbus 465, sneltram 5 en metro 51).

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie op de site van de gemeente Amsterdam geldt dat er per 3 januari 2018 geen wachtlijst is voor Zuid 7. Voor een laatste update verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
Het voortdurend recht van erfpacht van het perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen te Amsterdam aan de Van Nijenrodeweg, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AK nummer 1692, groot één are en zes centiare met de rechten van de erfpachter op de zich daarop bevindende opstallen van een woonhuis met inpandige garage, plaatselijk bekend als Van Nijenrodeweg 914 te 1081 BK Amsterdam.

Overig:
Ouderdomsclausule zal worden opgenomen


Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 158,7 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 15,4 m²
Gebruiksopp. gebouw gebonden buitenruimte ca. 3,9 m² (balkon) en ca. 60 m² (tuin)
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m²


Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, bij een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken drive-in woning Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 174 m² Perceeloppervlakte 106 m² Inhoud 560 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Balkon Ja Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (11.0 m bij 5.49 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Toelichting onderhoud binnen casco woning welke afgewerkt dient te worden Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AK Perceelnummer 1692 Oppervlakte 106 m² Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 269,10 per jaar
Route van naar Van Nijenrodeweg 914, 1081 BK Amsterdam

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.