Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Seinwachterstraat 33 in Amsterdam 1019 TD

Seinwachterstraat 33

1019 TD Amsterdam
Vraagprijs € 520.000,- k.k.

Omschrijving

Heerlijk licht familiehuis met patio en dakterras gelegen op Sporenburg in het Oostelijk Havengebied. De totale oppervlakte van de woning bedraagt ca 106m², de patio is ca 6m² het dakterras ca 20m².

Medio 2017 zijn de houten gevel- en deurkozijnen van de patio en balkondeur vervangen en voorzien van HR++ isolatieglas. De kozijnen in de achtergevel en van de patio zijn in 2018...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1998 Woonoppervlakte 106 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Verkopende makelaar

Pauline Sweers

Omschrijving

Heerlijk licht familiehuis met patio en dakterras gelegen op Sporenburg in het Oostelijk Havengebied. De totale oppervlakte van de woning bedraagt ca 106m², de patio is ca 6m² het dakterras ca 20m².

Medio 2017 zijn de houten gevel- en deurkozijnen van de patio en balkondeur vervangen en voorzien van HR++ isolatieglas. De kozijnen in de achtergevel en van de patio zijn in 2018 geschilderd. Tevens zijn er 2017 een 9-tal zonnepanelen geplaatst.

Sporenburg kenmerkt zich vooral door laagbouw, rustige straten en het stadsparkje “Keesje Brijdeplantsoen”. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Evenals aan de kopse kant van de straat gesitueerde plein grenzend aan het water.

Op loopafstand zijn diverse voorzieningen zoals basisscholen en kinderdagverblijven, winkelcentrum “Brazilië” en diverse restaurants en cafés zoals bagels & beans, Anne & Max, het Lloyd Hotel, club/restaurant Panama en Happyhappyjoyjoy.
Tram- en bushaltes zijn er op loopafstand, naar het centrum is het ca 10 minuten fietsen en via de Piet Hein tunnel is de ring A10 snel bereikbaar. De veerpont brengt je naar Amsterdam Noord.

Indeling:
Begane grond
Entree op begane grond, hal met toegang tot werk-/studeer-/slaapkamer met hoge plafond (ca 3,2m) en een groot raam, 2e badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Ruime inpandige berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. Toegang vanuit de woning tot de garage met direct grenzend aan de woning een prive ruimte waar men om onder andere fietsen kan stallen. Trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping
Woonkamer aan straatzijde met raam vanaf vloer tot plafond. Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder een Miele oven, Gaggenau inductie kookplaat en Siemens vaatwasser. Slaapkamer aan achterzijde met daartussen een heerlijke patio. De eerste verdieping is voorzien van een massief eiken vloer. Trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping
Royale slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Via de overloop met bergkast is het zonnige dakterras te bereiken.

VVE:
De Vereniging van eigenaars De Blauwe Deur gebouw "Sporenburg XI" heeft 24 leden (16 wonen en 8 parkeren). De administratie wordt door de leden zelf uitgevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,00.

Erfpacht:
Op het registergoed zijn van toepassing de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht, vastgesteld door de gemeente Amsterdam in 1994. De canon is vooruitbetaald tot en met 15 november 2046.

Bereikbaarheid:
De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van de ringweg A10 (s114), op loopafstand treft men diverse bus- en tramlijnen (tram 26 direct naar CS, tram 10 langs o.a. Artis, Carré, Museumkwartier, Leidseplein en de Jordaan). En met ca 10 minuten fietsen sta je op de Nieuwmarkt.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie op de site van de gemeente Amsterdam geldt dat er per 1 juni 2018 geen wachtlijst is voor Oost 7. Voor een laatste update verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste en tweede verdieping met een entree-partij en een berging op de begane grond, plaatselijk bekend als Seinwachterstraat 33 te 1019 TD Amsterdam. Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie A, nummer 7566 A-11, uitmakende een onverdeeld tweehonderd zevenentwintig/drieduizend achthonderd vierentwintigste aandeel in de gemeenschap bestaande uit een voortdurend recht van erfpacht van de grond, eigendom van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Nieuwe kozijnen voorzien van HR++ isolatieglas,
- Zonnepanelen (9-tal),
- Energielabel A, dus goed geïsoleerd,
- Erfpacht afgekocht tot november 2046. Tot die tijd geen jaarlijkse erfpachtbetalingen; mogelijkheid tot
eeuwigdurende afkoop of eenmalige verlenging met 25/50 jaar,
- Actieve VVE, financieel gezond en een MJOP is aanwezig.


Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 105,5 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouw gebonden buitenruimte (patio en dakterras) ca. 25,7 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m² (prive ruimte voor stallen van fietsen e.a. ca 6,5 m²)


Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 520.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 100,00 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1998 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 106 m² Inhoud 345 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Dakterras Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 24-05-2028 Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Patio/atrium, Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (5.8 m bij 3.5 m) Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Toelichting onderhoud buiten zonnepanelen Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie A Perceelnummer 7566 Index A-11 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht
Route van naar Seinwachterstraat 33, 1019 TD Amsterdam

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.