Mijn favorieten

Uw huis kopen met PRO makelaars


 


Enthousiaste mensen zien bij het kopen van een bepaald product wel eens iets belangrijks over het hoofd of laten hun enthousiasme teveel blijken in de onderhandeling. Bij het kopen van bijvoorbeeld een fiets is dat nog niet zo erg, maar bij het kopen van een huis kan dat grote gevolgen hebben.

U kunt deze risico's aanzienlijk verkleinen en daarnaast de kans van slagen vergroten als u ons inschakelt bij het kopen van een huis. Het voordeel voor u is dat u zich alleen nog maar hoeft te concentreren op de vraag "zou ik hier willen wonen?" en dat wij voor u alle belangrijke (juridische en andere) informatie boven water halen, de waarde taxeren en daarna ook de stress van de onderhandeling uit handen nemen, met een aanzienlijk grotere kans op een succesvolle onderhandeling, het is tenslotte ons dagelijks werk.

Wie behartigt uw belangen bij het kopen van een huis? Wie zorgt ervoor dat u met beide benen op de grond blijft? Waar haalt u uw kennis over de onroerend goed wereld vandaan? Dat kan PRO makelaars voor u verzorgen. Aankoopbegeleiding is namelijk een specialiteit van ons kantoor! Bij iedere klant komt onze dienstverlening weer anders tot zijn recht. Voor de één op bouwkundig gebied, voor de ander op juridisch gebied, maar natuurlijk ook vaak op het vlak van onderhandelen, actief zoeken, en dergelijke.

 

Opstellen woningprofiel

Uw zoektocht naar de ideale woning begint met het opstellen van het woningprofiel. Tot welk type woning voelt u zich aangetrokken? Welke eisen stelt u aan omgeving, locatie en prijsklasse? Dit profiel zal dienen als uitgangspunt bij het zoeken naar uw nieuwe woonhuis.

 

De zoektocht

Gedurende de zoektocht ontvangt u informatie over woningen die binnen uw profiel passen. Wij houden het dagelijkse huizenaanbod scherp voor u in de gaten, onder andere via het NVM-uitwisselingssysteem.

 

Woning op het oog

Wanneer een huis u aanspreekt, maken wij een afspraak voor bezichtiging. Ongeacht of het woonhuis bij een particulier of bij een makelaar te koop staat. Terwijl u uw gevoel laat spreken, letten wij onder andere op de volgende aspecten van de woning:
- bouwkundige staat;
- staat van onderhoud;
- courantheid;
- prijs/kwaliteit verhouding;
- eventueel van toepassing zijnde belemmerende bepalingen.

Na de bezichtiging geeft uw makelaar een volledig waardeoordeel over de woning. Bij de beoordeling spelen o.a. ligging, grootte, type, ouderdom, onderhoud en afwerkingniveau een rol. Hieruit vloeit een gedegen aankoopadvies voort.

 

Grondig onderzoek

Wanneer u een woning gevonden heeft die op het eerste gezicht aan alle wensen voldoet, wordt er gekeken welke onderzoeken noodzakelijk zijn. Daarnaast wordt er juridisch onderzoek gedaan naar o.a. de volgende zaken:
- kadastrale recherche;
- erfpacht en erfdienstbaarheden;
- overige rechten en plichten.

 

Professioneel onderhandelen

Zodra wij het juiste huis gevonden hebben, bespreken wij met u de onderhandelingsstrategie. Vervolgens gaan wij namens u onderhandelen over de prijs met de verkoper of diens makelaar. Secundaire zaken zoals ontbindende voorwaarden, datum overdracht en de roerende zaken worden hierbij betrokken. 

 

 

De koopakte

Als de onderhandelingen tot een overeenkomst hebben geleid, wordt de koopakte opgesteld.
Deze koopakte wordt opgesteld door de notaris of de makelaar. Wij controleren of in de koopakte alle onderdelen van de koopovereenkomst op de juiste juridische wijze zijn vastgelegd. Tijdens het bezoek aan de notaris, wanneer de koopakte wordt ondertekend, staan wij u bij als adviseur, getuige en woordvoerder.
 

De eigendomsoverdracht

Voorafgaand aan het tekenen van de akte van levering bij de notaris, gaat u met ons nogmaals het woonhuis inspecteren. Er wordt dan gekeken of de woning zich nog in dezelfde staat bevindt en of alle roerende zaken, zoals die in de koopakte staan vermeld, zijn achtergebleven. Uiteraard staan wij u tijdens het bezoek aan de notaris weer met raad en daad bij. Ook na de eigendomsoverdracht kunt u altijd bij ons terecht.


 

Wilt u meer weten? gebruik hiervoor onderstaand formulier of bel ons op 088-5612345.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring