Mijn favorieten

Uw huis verkopen met PRO Makelaars


Uw woning te koop zetten is een flinke stap die weloverwogen genomen moet worden. Het betekent afscheid nemen van een fase in uw leven en de start van iets nieuws. 
Als verkoper heeft u behoefte aan een makelaar die de markt goed kent en u heldere antwoorden kunt geven. Wat eerst: kopen of verkopen? Wat is uw woning nu echt waard? 
De makelaar van PRO Makelaars neemt de tijd om u goed te informeren en alle belangrijke informatie omtrent uw verkoop met u te bespreken.
 
Onze werkwijze staat hieronder beschreven. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen als u naast het verkopen van uw huis ook een nieuw huis wilt kopen! Kijk hiervoor bij "aankopen". 
 
Vraagprijs bepalen
Een goede vraagprijs voor uw woning is belangrijk. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komen wij bij u thuis om de woning te inspecteren. Wij letten dan op de ligging en de technische staat van uw woning. Ook willen wij financiële zaken als servicekosten, gemeentelijke belastingen of erfpacht van u weten. Ook kunnen wij via onze NVM-database woonobjecten bij u in de buurt vergelijken. Op basis van al deze informatie krijgt u een uitstekend advies over een realistische vraagprijs. 

Publiciteitsplan
Goede marketing is ook bij woningverkoop van groot belang. Uw woning komt op onze eigen website, funda.nl, mva.nl, en verschillende social media kanalen. We zorgen voor professionele foto’s van uw woning die op deze sites getoond zullen worden. Hiernaast bieden wij uw woning actief aan bij potentiele kopers, stellen wij een professionele en aantrekkelijke verkoopbrochure samen en plaatsen een verkoopbord. 
We geven u tips hoe u uw woning verkoop gereed kunt maken, oftewel; hoe u uw woning het mooist presenteert. U kunt ook bij ons verkoop styling aanvragen voor het meest optimale resultaat! 

Bezichtiging en terugkoppeling 
Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen, u hoeft hier niet eens voor thuis te zijn!
De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is in juist uw woning en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen. Wij brengen na de bezichtiging altijd verslag aan u uit over het resultaat. 

Onderhandelingen
Voor de onderhandelingen kunt u op ons vertrouwen. Door onze ervaring weten wij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Natuurlijk bespreken wij vooraf met u de details van de onderhandelingen, of bijvoorbeeld de eventuele biedingstactiek.

Verkocht!
Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld bij de notaris. Ook hierin begeleiden we u, informeren we u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook gaan wij mee naar de notaris op de dag van levering, waar de koper de koopsom betaalt. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht! 

 
Nieuwsgierig naar de verkoopkansen van úw woning?

Maak hieronder een afspraak met één van onze makelaars
 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring