Want to receive the newsletter in English? Reply: 'English' to this email
Geachte heer/mevrouw Achternaam,

 

De zomer is weer voorbij. Het is weer vroeg donker en de temperatuur daalt, maar binnen in huis wordt het dan weer dubbel zo gezellig! Ook tijd om weer wat klusjes op te pakken. Als u bijvoorbeeld in een koophuis woont waar een hypotheek op rust, heeft u dan wel eens gekeken naar hoeveel rente u per maand betaalt? Dit zou zomaar eens flink naar beneden gehaald kunnen worden d.m.v. een taxatie die u bij ons kunt aanvragen. 

We zullen uitleggen hoe dit werkt. Als u een hypotheek afsluit en gaat voor de (bijna) maximale financiering, dan betaalt u bovenop de gewone rente ook rente-opslag. Dit is omdat de hypotheekverstrekker meer risico loopt dat u uw lening niet (volledig) terug kunt betalen. Wanneer dit risico kleiner wordt ( doordat u geld aflost van uw hypotheek, of als uw huis meer waard wordt), dan kunt u mogelijk uw rente-opslag laten verlagen. Dit kan op uw gehele hypotheek zomaar duizenden euro's schelen in rente die u anders had moeten betalen.

Nu wilt u natuurlijk weten hoe u dit kunt doen!
Vooropgesteld verschilt het per hypotheekverstrekker of het verlagen van de renteopslag een mogelijkheid is en wat de voorwaarden zijn. Vraag bij uw verstrekker na welke voorwaarden er op uw hypotheek van toepassing zijn. Als u een hypotheek heeft met NHG (Nationale Hypotheek Garantie), dan betaalt u waarschijnlijk geen renteopslag. 
Als uw renteopslag verlaagd kan worden binnen de voorwaarden van uw hypotheek, dan is een door PRO Makelaars opgesteld taxatierapport (officiële waardebepaling) alles wat u nodig heeft. Als de waarde van uw huis zodanig is gestegen dat u in een lagere risicoklasse voor uw verstrekker komt, dan zullen uw maandlasten omlaag gaan. U levert het taxatierapport van PRO Makelaars dan in bij uw hypotheekverstrekker, en voilà! 

Klik hier als u een taxatie wilt aanvragen! 

 Volg ons op Instagram voor het huidige aanbod, mooie interieur shots en foto's met            informatie over de prachtige stad Amsterdam! 
 Op Facebook vindt u altijd ons laatste aanbod met een directe link naar onze site met        alle informatie.
 
MEET THE TEAM!
Deze maand: Mario Nouwens

Mario is de oprichter van PRO Makelaars. Hij is al meer dan 25 jaar vol passie werkzaam als makelaar en ondernemer.

'Eerlijkheid duurt het langst' is zijn overtuiging. Naast taxeren en aan- en verkopen van woningen in het Amsterdamse is hij ook actief in de regio's Haarlemmermeer/Kennemerland.

In zijn vrije tijd klust Mario graag aan zijn eigen huis; 'je huis is nooit af!', of wandelt met zijn hond door het bos. 

 
Bent u nog geen eigenaar van een huis maar wel naarstig op zoek naar een koophuis? 
Dat is best een opgave, met het nijpende aanbod van woningen op het moment. Des te meer reden om een aankoopmakelaar in de arm te nemen! Iemand die de marktsituatie en de regio kent, iemand die de kans op een succesvolle aankoop tegen de juiste prijs vele malen groter maakt!
Klik hier voor het maken van een afspraak.  

 

© Copyright PRO Makelaars B.V.
Lomanstraat 53 hs | 1075 PV Amsterdam
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 088 5612345. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. PRO Makelaars B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.