Want to receive the newsletter in English? Reply: 'English' to this email
Geachte heer/mevrouw Achternaam,

 

 

Zoals besproken in de nieuwsbrief van vorige maand, is er flink wat gebeurd in het afgelopen jaar in en om de huizenmarkt. Ruim na Prinsjesdag 2018 is het hoog tijd dat we ons voorbereiden op wat er mogelijk komen gaat in 2019. 

Wat weten we tot zover en wat staat ons verder te wachten in 2019 omtrent de huizenmarkt?

 

In de vorige nieuwsbrief hebben we het uitgebreid gehad over de veranderingen omtrent de huizenmarkt die al hebben plaatsgevonden in 2018, waarbij we nog een toevoeging willen doen. Je kan tegenwoordig namelijk een huis kopen zonder werkgeversverklaring! 

 

Klik hieronder op de onderwerpen om verder te lezen. 

 

Wij wensen u alvast een mooie december maand! 
PRO Makelaars

                     
Dit is de straat van ons kantoor in prachtige herfstkleuren! 

Deze foto is te vinden op onze Instagram. 

Volgt u ons ook al

 
 

                    
       
MEET THE TEAM!
Deze maand: Pauline Sweers

Pauline is al sinds begin jaren '90 actief in de makelaardij, in de regio Amsterdam. 

Zij leerde het vak bij Poelwijck Sweers makelaardij. De dagelijkse variatie in de werkzaamheden en contacten met verschillende mensen spreken haar enorm aan. 

Sporten en gezond leven vindt zij erg belangrijk en probeert hier dan ook invulling aan te geven. Ze sport in het Vondelpark, elk jaar een week op yoga retreat en skiën gedurende de wintermaanden. 
 
© Copyright PRO Makelaars B.V.
Lomanstraat 53 hs | 1075 PV Amsterdam
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 088 5612345. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. PRO Makelaars B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.