Mijn favorieten

                                     

PRO Makelaars B.V.

Vincent van Voorst
KRMT | MVA Certified Expat Broker
Vincent van Voorst
Al meer dan 20 jaar werkzaam in de makelaardij, met als specialisme 'expat broker'. Vincent kent de markt op zijn duimpje en begrijpt de behoeften van zijn klanten haarfijn, dit maakt hem de makelaar die hij is.
Mario Nouwens
Registermakelaar/taxateur
Mario Nouwens
Sinds 1991 vol passie werkzaam en ondernemer in de makelaardij. Eerlijkheid duurt het langst bij Mario, dit heeft hem gebracht waar hij is. Naast taxeren en aan- en verkopen van woningen in het Amsterdamse tevens actief in de regio's Haarlemmermeer/Kennemerland en zuidoost Drenthe.
Remco Panman
KRMT | MVA certified Expat Broker
Remco Panman
Al meer dan 20 jaar woonachtig in de Amsterdamse binnenstad zijn familie en sinds 2009 enthousiast actief in de makelaardij. Als Remco niet op kantoor zit dan fietst hij door de stad voor een bezichtiging of op zoek naar de geschikte woning voor zijn klanten. Als full service makelaar met een transparante werkwijze heeft hij zich gespecialiseerd in aan- en verkoop en verhuur van woningen.
Pauline Sweers
Registermakelaar
Pauline Sweers
Pauline is al sinds begin jaren '90 actief in de makelaardij, en ook al deze tijd in de regio Amsterdam. Dit maakt haar een echte specialist in haar regio, op het gebied van aan-/verkoop en verhuur van particuliere woningen.
Op Pauline kun je spreekwoordelijke huizen bouwen, betrouwbaarheid is haar tweede naam.
Floris Cramer
KRMT | MVA certified Expat Broker
Floris Cramer
Erlwin Jong
Kandidaat Register Makelaar/Taxateur
Erlwin Jong